G R&S CONSTRUCT IN ZOTTEGEM: STERK IN BETONHERSTELLINGEN

BARSTEN OF SCHEUREN IN DE GEVEL, DAN IS VOORZICHTIGHEID GEBODEN

Stelt u barsten of scheuren in de gevels van uw huis vast? Of brokkelen er betonstukjes van de muren van uw bedrijfsgebouw af? Dan doet u er goed aan om actie te nemen. Neervallende stenen kunnen op voorbijgangers terechtkomen. En als het een ernstig structureel probleem is, kan de stabiliteit van het gebouw in het gedrang komen. Beide zaken zijn even gevaarlijk.

DIAGNOSE EN HERSTELLING VAN BETONROT

U kunt G R&S Construct inschakelen voor een grondig onderzoek van uw muren en gevels. Afbrokkelend beton, scheuren of barsten kunnen veroorzaakt worden door betonrot. Dat wil zeggen dat de stalen wapening in het beton aan het roesten is. En daarvoor kunnen verschillende redenen zijn. Ten eerste is insijpelend water een veel voorkomende oorzaak. Daarnaast kan de stalen wapening te dicht tegen de oppervlakte liggen waarvoor ze bijvoorbeeld geteisterd wordt door slagregens.

Wat ook de reden is, wij zorgen voor een vakkundige betonherstelling. We verwijderen het loszittende beton en leggen de stalen wapening bloot om ze te bedekken met een speciale coating. Daarna werken we de betonlaag zorgvuldig bij.

BENT U OP ZOEK NAAR EEN SPECIALIST VOOR DE HERSTELLING VAN BARSTEN EN SCHEUREN IN UW GEVELS?

Vertrouw dan op de knowhow van G R&S Construct uit Zottegem.