THE FINISHING TOUCH VOOR UW GEVELS MET PROFESSIONELE SCHILDER- EN KALEIWERKEN

BUITENSCHILDERWERKEN VOOR WONINGEN EN BEDRIJVEN

Wilt u uw woning of bedrijfspand dringend laten opfrissen omdat de gevels er niet meer zo goed uitzien? Dan kunt u terecht bij G R&S Construct in Zottegem. Als gevestigd aannemer voor gevelonderhoud en gevelrestauratie nemen wij sinds jaar en dag ook uw buitenschilderwerken op ons. Wij werken met een breed gamma van buitenverven en garanderen u een nette afwerking.

We vernemen graag wat uw specifieke wensen zijn. En we bieden u deskundig advies over welke materialen aangewezen zijn voor uw muren. De keuze van de verf hangt namelijk af van de ondergrond en bovendien gaan wij voor een duurzaam resultaat. Want uw woning laten schilderen, dat doet u niet elk jaar, toch? Wij gebruiken daarom altijd verven van topkwaliteit.

TRADITIONEEL KALEIWERK

Een andere manier om uw gebouw een frisse uitstraling te geven is kaleien. Dat is een oude schildertechniek waarbij twee kalklagen op de muur worden aangebracht. Het grote voordeel is dat oneffenheden zoals putjes en barsten heel gemakkelijk kunnen weggewerkt worden. Daarover komt nog een water- en vuilafstotende laag. De kaleitechniek is ook op esthetisch vlak interessant want er kan aan het kalkmengsel gelijk welk pigment toegevoegd worden. Bovendien blijft de gevelstructuur zichtbaar. Kaleien wordt om die reden vaak gekozen als het gaat over de restauratie van oude huizen.

WILT U INFO EN PRIJZEN VOOR HET SCHILDEREN
OF KALEIEN VAN UW BUITENGEVELS?

Aarzel dan niet om G R&S Construct uit Zottegem te contacteren.
Bel ons of gebruik het contactformulier op deze website.