NIEUW METSELWERK EN VOEGWERK, OOK DAT HOORT BIJ EEN COMPLETE GEVELRENOVATIE

METSELWERKEN VOOR PARTICULIEREN EN BEDRIJVEN

Een gevel renoveren zonder het metselwerk te inspecteren, dat slaat nergens op. Als gevestigd aannemersbedrijf in gevelonderhoud en gevelrenovatie bekijken wij bij G R&S Construct elke opdracht tot in het kleinste detail. Tot in de voegen dus. Niet enkel de gevelstenen maar ook de voegen van uw muren lopen na verloop van tijd schade op. Door de ouderdom van het gebouw maar ook door externe factoren: wind, steenslag, vorst enz. Het zal u misschien verbazen maar propere voegen geven aan uw hele eigendom een verzorgde indruk.

RESTAURATIE VAN METSELWERK, EEN SUBTIEL WERK

Uw gevels restaureren begint voor ons met het uitslijpen ven de oude voegen. We maken ze vervolgens stofvrij en vullen ze weer in. En daarbij moeten we met een aantal zaken rekening houden. Zo volgen we de oorspronkelijke metselwijze. Ook aan de metselspecie besteden we veel aandacht. We respecteren de oorspronkelijke samenstelling van de mortel – meestal op kalkbasis - zodat die qua kleur en consistentie gelijk is aan de specie die we verwijderd hebben. De bedoeling daarvan is dat de herstelling nauwelijks zichtbaar is. Want vaak moet er slechts een of enkele muren gerestaureerd worden. En uw gebouw moet er toch aan alle kanten uniform uitzien.

Behalve voor de renovatie van gevels bent u bij G R&S Construct aan het goede adres voor kleine gevelmetselwerken en de plaatsing van steenstrips.

ZOEKT U EEN AANNEMER DIE ERVARING HEEFT MET METSELWERK EN GEVELRESTAURATIE?

Reken dan op G R&S Construct uit Zottegem. Wij metselen en voegen gevels in heel België.