PROFESSIONELE BESCHERMING VAN GEVELS EN DAKEN TEGEN WATERINFILTRATIE

TEN STRIJDE TEGEN OPSTIJGEND VOCHT

Vele van onze gevelrenovatiewerken hebben te maken met opstijgend of doorslaand vocht. Dat wil zeggen dat de muren vocht absorberen. Iedereen weet dat water altijd zijn weg zoekt en vindt. Ligt uw woning of bedrijfsgebouw dus in een waterrijke omgeving of op een lager niveau, dan is het raadzaam om daarmee rekening te houden en uw gebouw te beschermen tegen het vocht. Want waterinsijpeling kan tot schimmelvorming leiden. En dat is niet alleen slecht voor het gebouw maar ook voor de gezondheid van wie er woont en werkt.
Bij G R&S Construct zijn wij gespecialiseerd in hydrofuge of het hydrofoberen van gevels. Die techniek bestaat erin om uw gevels te impregneren met een waterafstotend product. Dat dringt diep in de gevelstenen door en zorgt ervoor dat ze geen water meer doorlaten.

ONTMOSSING VAN DAKEN

Ook daken kampen soms met waterinfiltratie en lekken. Niet zelden ligt mosgroei op het dak aan de basis van die problemen. Mossen en algen hechten zich langzaam maar zeker aan elk dak. U moet daar iets aan laten doen, want anders dringen de algen en mossen door dakpannen, leien, golfplaten, roofing, EPDM enz. heen. Het dak wordt dan poreus en vocht kan zo naar binnen sijpelen.

Ons bedrijf heeft in één moeite door ook van het ontmossen van daken zijn specialiteit gemaakt. Eerst reinigen we het dak onder hoge druk. We verwijderen de groenaanslag met een anti-mosproduct. En ten slotte brengen we een primer en een coating aan. Zo gaan we de slijtage van uw dak tegen waardoor het klaar is voor een lange en zorgeloze toekomst.

NOOD AAN EEN EXPERT IN GEVELINJECTIE
EN HET ONTMOSSEN VAN DAKEN?

Doe dan een beroep op G R&S Construct uit Zottegem. Wij staan voor u klaar in Oost-Vlaanderen en verder.