G R&S CONSTRUCT 

IN ZOTTEGEM, SPECIALIST IN UITSLIJPEN EN HERVOEGEN

HERSTEL HET VOEGWERK VAN UW GEVEL DUURZAAM

Bij oude en verduurde gevels dringt een gevelrenovatie zich vaak op. Zeker de voegen zien er na meerdere jaren kapot uit. Niet alleen is dat funest voor de uitstraling van uw woning, maar wanneer u dat niet laat herstellen kan dit ervoor zorgen dat de buitenmuur problemen krijgt door de vorst en het vocht.  

G R&S Construct in Zottegem kiest ervoor om deze voegen eerst helemaal grondig uit te slijpen. Dat levert het meest duurzame resultaat op. Wanneer voegen niet goed worden uitgeslepen, kan het voegwerk er na een korte tijd terug uitvallen. En u wilt niet een gevelrenovatie bekostigen die slechts tijdelijk resultaat oplevert.

VOEGEN UITSLIJPEN EN HERVOEGEN

G R&S Construct in Zottegem is als aannemer gespecialiseerd in renovatiewerken zoals gevelrenovaties. Door onze expertise, knowhow en professionele aanpak leveren we steeds kwalitatief werk. Alle voegwerken worden zo uitgevoerd dat het eindresultaat de uitstraling en functionaliteit van uw woning voor vele jaren herstelt. We denken daarbij vooral aan het volledig uitslijpen van de voegen. Dat zorgt ervoor dat de nieuwe voegen voldoende ruimte hebben om zich te hechten. Vervolgens zal ons team uw gevel eerst nevelstralen of stoomreinigen. Na deze stap is het aan de klant om een kleur te kiezen voor de nieuwe voegen. Daarin verlenen we gerust advies omtrent passende kleuren voor de bouwstijl van de gevel. Eens de beslissing is gevallen, gaat ons team aan de slag voor de laatste stap van het proces: het hervoegen van de gevel.

WILT U MEER WETEN OVER ONZE DIENSTEN VAN HET

UITSLIJPEN EN HERVOEGEN VAN GEVELS?

Neem contact met ons op of vraag om een offerte.